Certificare SSL
Certificare SSL


CERTIFICARE SSL


 
Let's Encrypt - Free SSL
 
0,00 €
/ Lunar

  Free SSL Certificates

  256-bit encryption

  Browser lock icon


 
Rapid SSL
 
1,00 €
/ Lunar

  Static Site Seals

  256-bit encryption

  Browser lock icon


 
Comodo Essential SSL
 
1,00 €
2,00 € / Lunar

  Dynamic Site Seals

  256-bit encryption

  Browser lock icon


 
Comodo EV SSL - Green Bar
 
15,00 €
/ Lunar

  Green Bar - Dynamic Seals

  256-bit encryption

  Browser lock iconSite-urile Web care nu folosesc Certificare SSL sunt identificate ca NESIGURE

 

Secure Sockets Layer, prescurtat SSL. Este un protocol creat pentru a avea o comunicație criptată între un server web și un browser web. 
Dacă un utilizator foloseste involuntar o conexiune deja compromisă iar comunicarea lui nu este criptată prin SSL, datele sale personale pot ajunge foarte ușor la criminalii cibernetici


Nu lăsa afacerea ta să devină o victimă a criminalității cibernetice!

Cu o experiență de peste 20 de ani, COMPUTEC SRL este partenerul ideal pentru securizarea prezenței tale pe Internet.

 

 


Inclus în fiecare abonament de Găzduire


Plesk Control Panel

Toate pachetele de găzduire beneficiază gratuit de panoul de administrare Plesk Panel. Perfect pentru gestionarea serviciilor web şi a conturilor de email.

Ultimile versiuni PHP şi MySQL

Prin Plesk Panel aveți acces la diverse versiuni stabile de PHP, de la 5 până la 8 precum şi la setările acestora. Puteți selecta versiunea perfectă pentru site-ul găzduit.

Activare Rapidă

După confirmarea plății, serviciile comandate se activează în cel mai scurt timp posibil. După caz vă oferim Asistență Gratuită pentru transferuri sau migrări de la alt provider.

Backup Zilnic

Toate pachetele de găzduire vin cu opțiunea de Backup efectuată zilnic pe servere dedicate. Puteți solicita oricând Asistență Gratuită pentru recuperarea datelor.

Securizare aplicații Web

Securizăm o gamă vastă de aplicații Web precum Wordpress, Joomla sau PrestaShop, care pot fi vulnerabile în cazul în care nu sunt updatate în mod regulat la ultimile versiuni. Vă oferim Securizare Gratuită

Certificare SSL

Pentru siguranța comunicațiilor vă oferim certificări SSL de la diverşi emitenți. Puteți alege versiunea Gratuită Let’s Encrypt sau cele contra cost.

Suport Tehnic

Asistență Gratuită 24/7 direct din contul de client prin sistemul de tichete. Pentru intervenții rapide în cazuri de urgențe ne puteți contacta şi prin telefon.

Green Data Center - 99,99% Uptime

Serverele noastre sunt găzduite în centrul Europei, într-un Data Center cu multiple conexiuni către cei mai importanți provideri Europeni.