Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor cu caracter personal


GDPR - prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, COMPUTEC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Beneficiarilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea si facturarea serviciilor comandate, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, sau a serviciilor,

– trimiterea de informatii prin folosirea postei electronice in legatura cu facturarea serviciilor, asigurarea de suport tehnic pentru serviciile acordate.

 

1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a COMPUTEC SRL, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.

 

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str.D.Cantemir nr. 4/21, Oradea, Judetul Bihor, in atentia COMPUTEC SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

1.6. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

1.7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.